Video produkcija i fotografija

ODJEK KVALITETA-MOST DO NAS I KLJUČ VAŠEG USPEHA

Danas možete biti vlasnik neke ideje najviše jedan i po sat. Stoga ne gubite vreme u traganju za organizacijom koja bi vašu ideju mogla poboljšati, oživeti i plasirati, jer

„Jedna jedina ideja može biti vredna milione dolara”

Na početku svake aktivnosti leži ideja. Ako ste se oslobodili starih, pružite nam poverenje da nove zajedno dovedemo do ostvarenja.

Poverenje je veoma važno u svakom poslu, pa i ovom, a njega možete steći uvidom u neka od naših dosadašnjih ostvarenja.

Na kraju, ili na početku, ako imate ideju, potrebu da je realizujete i poverenje  koje ćete nama ukazati, već ste prešli polovinu puta do Vašeg uspeha.

City marketing service će Vam izaći u susret da Vašu Viziju preoblikuje u savršenu Misiju, bilo da je reč o celokupnom obimu nekog posla iz našeg asortimana, ili samo nekog njenih segmenta.

U ponudi nam je angažovanje za svaku etapu video produkcije

- od kreiranja same skice ,preko pisanja scenarija do snimanja u full HD zapisu,

- montaža materijala, kao i elementi postprodukcije

- realizacija audio ostvarenja, kao i ponuda spikerskih glasova.

Ukoliko je neophodna video adaptacija, realizacija iste je moguća sa nama, kao i usluge profesionalnih spikera. Čak ako izađete sa predlogom koji dosad nismo ostvarivali, rado ćemo se , uz profesionalni tim, odazvati izazovu i svaku vašu želju, prilagođenu ili gotovu, realizovati.

Izrada radio ili tv reklama je uvek na zadivljujućem nivou profesionalizma, zahvaljujući stručnim studijima sa višegodišnjim iskustvima , sa kojima sarađujemo.

Izrada radio reklama je specifična, u odnosu na tv reklamu, jer ona angažuje samo auditivni momenat kod slušaoca, te je izbor pravog teksta udruženog sa zanimljivim i prodornim glasom spikera, jako bitan momenat u toj produkciji. Uz ta dva, muzička podloga je isto od jednakog značaja za uspeh same reklame. Iako zvuči obavezujuće, u saradnji sa našim timom, lako je izvodljivo.

U svakom slučaju, mi smo pravi izbor za Vas, jer zahvaljujući profesionalnom timu, za kratko vreme ideje sprovodimo u dela za razumne cene, što danas i nije tako česta pojava.

Kada su video prezentacije u pitanju, nudimo:

-sve njene forme, od tv reklama, preko kraćih filmova o održanim manifestacijama,

- do mini web filmova i muzičkih spotova, pa i samih tv emisija.

Uz svako video snimanje nudimo i profesionalnu fotografiju same manifestacije, tj usluge.

- još jedan od značajnijih vidova samoreklamiranja su internet reklame. Vaš internet sajt postaje Vaše obeležje poput Vašeg prezimena. Sve velike kompanije sve više ulažu u ovaj vid internet reklamiranja. Proverite zašto. Poverite nam proizvodnju kraćeg promo filma o Vašoj organizaciji ili delatnosti, koji će biti dostupan na vašem sajtu svakom kupcu u potrazi sa uslugama koje Vi nudite. Internet kupce će te pre ubediti u svoj kvalitet slikom, nego rečju. Tačnije, doživljaj koji prenesete putem mini filma može biti presudan za opredeljenje kupca za Vaš proizvod. Razmislite malo…taj jedan film možete postaviti ne samo na svoj sajt, već i putem , danas toliko popularnih, društvenih mreža, dopreti do šire javnosti u kojoj se nalazi i epicentar Vaše klijentele.

Kada su video produkcije u pitanju, uvek smo otvoreni za saradnju sa direktnim klijentima koji su u potrazi za kvalitetnim rešenjima.

Ukoliko je to Vaša potreba, organizujemo i usluge PR

-          kroz organizaciju gostovanja na radio i tv emisijama, predstavljanje klijenta  u medijima,

-          kao i vođenje manifestacija na kome naši klijenti mogu sebe , i svoje delatnosti predstaviti na najbolji mogući način.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review