Sajmovi

Bilo da Vam je potrebna izrada štandova za sajmove ili kompletna organizacije sajamskog nastupa, usluga raspodele flajera, angažovanje hostesa ili rad naših prodavaca na plasmanu i pozicioniranju Vašeg proizvoda.

Ukoliko želite sajamski štand izrađen na vreme, koji će u potpunosti odgovarati Vašim zahtevima naš kreativni tim će osmisliti idealno rešenje za Vašu reklamu. Projektovanje i izrada sajamskih štandova vrši se po meri koja Vam odgovara i odvija se po sistemu “ključ u ruke”. Naši marketing stručnjaci će u saradnji sa stručnjacima iz oblasti projektnog inžinjeringa, osmisliti najbolje rešenje za Vaše štandove i kompletam sajamski nastup.

Pri projektovanju i izradi štandova za sajmove, kao i sajamskih pultova, posebnu pažnju posvećujemo načinu na koji će Vaš proizvod biti izložen. Zajednickim naporima cemo u potpunosti uskladiti sa proizvodom koji želite da plasirate, a naš profesionalni tim će se pobrinuti da Vaš štand na najbolji mogući način predstavlja Vašu firmu i proizvod.

Zahvaljujući ogromnom iskustvu u ovoj oblasti verujemo da ćemo ostvariti uspešnu saradnju  i da ćemo uspešno sarađivati na mnogim zajedničkim sajmovima i projektima kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Pridružite nam se i započnimo dugoročnu i zdravu poslovnu saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review