Konsalting

City marketing service je dinamična, profesionalna marketing agencija koja se uspesno bavi uslugama konsaltinga  koja radi kako sa privatnim licima tako I sa sa malim,srednjim,velikim preduzećima na strateškom planiranju i menadžment rešenjima za rast biznisa i razvoj izvoza.

Naš zadatak je da pomognemo klijentima da ostvare svoje ciljeve.

Da li želite da:

  • Vaš biznis raste?
  • Povećate profitabilnost?
  • Osvojite nova tržišta?
  • izvozite profitabilno?

Mi smo tu zbog Vas, jer Vaš uspeh je i naš uspeh.

Konsalting je dvosmerni interaktivni proces traženja primanja i davanja podrške
Ukoliko želite da u vašoj organizaciji povećate efektivnost važnih poslovnih procesa, uvođenjem najnovijih ideja i dostignuća u savremenom poslovanju, potražite naše usluge poslovnog konsaltinga u oblastima: razvoj poslovanja, marketing, prodaja, menadžment, komunikacija, inovacije, eposlovanje.

Konkretno, zajedno sa vama rešavaćemo vaše probleme koristeći bogato lično profesionalno iskustvo, ali i adekvatne studije slučajeva uspešnih kompanija. Naš osnovni cilj je da osposobimo vaše zaposlene da samostalno rešavaju tekuće probleme u oblastima poslovanja za koje nas angažujete.

Naši konsultanti su aktivni profesionalci koji rade u vodećim kompanijama u Srbiji ili su priznati autoriteti u svojim oblastima. Suština je da veštine, znanja i iskustva koja vam prenose oni redovno koriste u svakodnevnoj praksi. Vi učite praktično, savremeno i relevantno znanje.

Prodaja biznisa - Prikažite pravu vrednost Vašeg biznisa i prezentujte ga na način koji ukazuje na sve buduće pozitivne efekte kako bi postigli maksimalnu vrednost u pregovorima sa potencijalnim partnerima. Možemo Vam pomoći.

Sklapanje strateških saveza - Sigurno postoje i partneri, sa kojima kroz zajednički nastup, možete postići bolje poslovne rezultate, u odnosu na one koje samostalno postižete. Možemo naći prave partnere i sa njima ispregovarati najbolje uslove za Vas.

Spajanje privrednih društava i racionalizacija poslovnih aktivnosti – Učinite Vaš poslovni sistem manje složenim, a istovremeno i više efikasnim. Optimizujte troškove poslovanja i na pravi način iskoristite svoje stručne službe.

Dizajniranje optimalne i funkcionalne organizacione strukture – Umanjite realne viškove radne snage i postavite organizacionu strukturu koja će Vas manje koštati, a istovremeno pružati bolje efekte rada.

Pružićemo Vam i ostale usluge koje će Vaš menadžemnt učiniti efikasnijim u cilju maksimizacije Vašeg profita.

Uspeh je mnogo vise od dobre ideje. Mnogo toga zavisi od pravog momenta. Možda je ovo najbolji da učinite nešto za svoj posao. Javite se.

Visit fbetting.co.uk Betfair Review